Naantalin asuntomessut 2022

Klas1-ikkunoita hyödynnettiin monissa Naantalin vuoden 2022 asuntomessukohteissa – myös yleisöäänestyksen voittajaksi palkitussa Naantalin Aurinkolinnassa. Kohteissa hyödynnettiin erityisen paljon miellyttäviä kuultosävyjä, jotka ovat herättäneet kiinnostusta niin messuilla kuin niiden jälkeenkin.

Tutustu 2022 Naantalin asuntomessu­kohteisiin virtuaalisesti

Naantalin Aurinkolinna rakennusvaiheessa 25.2.2022

Naantalin asuntomessualueelle rakennetaan esteetön Jämerä-kivitalo, jossa on Klas1:n ”erikoisimmat” ikkunat jo paikoillaan.
Terassin puolella on 12 metrinen lasiseinä ja olohuoneessa vaikuttavat 3,5 m leveät ikkunat. Lasiseinä jatkuu pukuhuoneen puolelle. Ikkunan karmit on värjätty asiakkaan toiveen mukaisesti ja kauempaa katsottuna ne näyttävät mustalta, mutta valossa puun syykuvio kuultaa läpi tummanruskeana.

Kohde on esteetön, joten lasiliukuseinän kynnys ja täyspitkä lasiseinä upotettiin betoniin!

Saunaan asennettiin kulmaikkuna, jonka ulkonurkka on toteutettu ilman karmia, eli pelkällä liimasaumalla. Pituutta ikkunalla on reilut 5m ja korkeus 80cm. Oven yläkarmi tulee samaan linjaan ikkunan kanssa, sillä kaikki Aurinkolinnan ovet niin sisällä kuin ulkona tilattiin normaalia korkeampina.

Kolmas erikoinen ikkuna löytyy keittiön peräseinältä. Salmiakki-ikkuna on upotettu seinään ja karmit on piilotettu.